Kära gäst!

Resö Gamla Skola är till salu. Under 2017 hyr vi därför tills vidare ut hela skolhuset med självhushåll. Vi är öppna för bokningar under vårhelgerna och för veckovis uthyrning (söndag - söndag) under sommaren.

Klicka här för att se en beskrivning av huset och vad som ingår vid hyra med självhushåll Priset är 12 000 kr/vecka.

Kontoret är fn obemannat, men skicka ett mail till info@resogamlaskola.se med din förfrågan, så hör vi av oss inom någon/några dagar.

Hjärtligt välkommen!

Dear Guest,

Resö Old School is for sale. During the summer of 2017 it is possible to rent the whole house with self-accomodation on a weekly basis (Sunday - Sunday).

Via the link below you will find a description of the house and what is included. The price for a week is SEK 12 000.

Link to description

Please send your booking request to info@resogamlaskola.se and we will get back to you within a couple of days.

Best regards,

Anders Hedenstedt & Erika Hedenstedt Appelgren

Svenska | Deutsch | English
Välkommen till Resö Gamla Skola

Hos oss på Resö Gamla Skola kan du göra mycket - eller ingenting alls!

På Resö hittar du en levande skärgårdsmiljö, med allt från stränder till örtrika ängar, ljusa lövlundar och vindpinade tallskogar. Här ligger Resö Gamla Skola i lugn och ro, nära hav och natur och omgivet av en stor, lummig trädgård.

I det charmiga gamla skolhuset erbjuder vi idag skräddarsydda konferensarrangemang för mindre grupper upp till ca 20-25 personer. Dessutom finns under hela året möjligheten att hyra huset för egna arrangemang med självhushåll. Du är också välkommen att boka ditt boende som Bed & Breakfast.

I samarbete med andra lokala entreprenörer kan vi erbjuda många aktiviteter, både på hav och land. Vi har även kompletta paket, för t ex hummerfiske.

Resö är den perfekta utgångspunkten för upplevelser i Sveriges enda marina nationalpark, Kosterhavet. Det är också nära till världsarvsområdet Vitlycke, med hällristningar från bronsåldern.

Titta gärna runt här på vår hemsida för inspiration. Du är förstås hjärtligt välkommen att ringa eller mejla till oss för att få ytterligare information.

Vi ser fram emot ytterligare en spännande säsong med många trevliga gäster!

Välkommen till Resö Gamla Skola!

önskar Anders Hedenstedt & Erika Hedenstedt Appelgren

Boka online!
Njord

 


Världsskap

Tillgänglighetsinformation
VärldsskapVärldsskap